YASON JESENJI COMBO

Priliku da napravite svoj savršeni combo, tačnije da uklopite omiljenu boju okvira sa fotoosetljivim sočivima u boji koja vam najviše prija za gledanje, iskoristite baš sada. Pripremili smo nekoliko predloga sa idejom da vas inspirišemo i pojednostavimo izbor.

Posetite najbližu Yason optiku i napravite svoj jedinstveni combo za jesen/zimu 2025.

COMBO I: RUBY + MU 04UV 11T1O1

Ove jeseni Essilor u svoju ponudu Transitions sočiva uvodi novu nijansu pod nazivom Ruby. Uz ovu divnu i atraktivnu boju sočiva predlažemo Miu Miu okvir u nežnoj transparentno roze nijansi, koji možete pronaći u Yason optici u Zmaj Jovinoj 26.

COMBO 3: AMETHYST + RX7330 8346

Upečatljivost je upravo ono što karakteriše Ray-Ban SS24 kolekciju. Zena okvir, izraženih ivica biramo u pastelnoj lila nijansi i uparujemo sa ljubičasto-lila sočivima. Ovo je spoj koji sigurno neće proći neopaženo, zato poručite svoj Zena okvir na najnaocare.rs.

COMBO 2: AMBER + OV5413U 1784

Inspirisan prepoznatljivim holivudskim stilom Oliver Peoples okvir koji nosi naziv američkog glumca Cary Granta, predstavlja klasiku za sva vremena. Uz ovaj model, koji je dostupan u Yason optici na Bulevaru oslobođenja 34, naša preporuka bi bila fotoosetljiva sočiva u boji ćilibara.

COMBO 4: SAPPHIRE + VE3354 GB1

Vanvremenska nepogrešiva estetika brenda Versace ogleda se u jednostavnom crnom četvrtastom frontu ukrašenom zlatnom pločicom koja ove naočare čini luksuznim. Jedna od najpopularnijih kombinacija trenutno je crni okvir i plava stakla, zato birajte Transitions Sapphire.

U našem prethodnom članku TRANSITIONS GEN S SOČIVA ZA NAOČARE možete dobiti više informacija o inovacijama, benefitima ovih sočiva i dostupnoj paleti boja.

Pratite našu stranicu Novosti i saznajte više o vašim omiljenim brendovima!

Sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Yason.rs. Preuzimanje teksta uslovljeno je Creative Commons 2.5 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navoda autora i linka ka izvoru smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama. Neke od fotografija korištene u tekstovima su vlasništvo trećih lica nad kojim portal Yason.rs nema autorska prava.